۰۲۱-۴۲۰۷۶۵۱۵

info@arasi.ir

ویزاهای کاری

با توجه به اینکه شرایط ویزای کار و انواع آن در کلیه کشورها متفاوت می باشد ، موسسه Arasi Consultancy SDN.BHD در خصوص صدور ویزای کار به طور کلی در حال حاضر فقط خدمات زیر را برای کشورهای نامبرده ارائه می دهد. متقاضیان عزیز در این خصوص می توانند با مشاوران مجرب موسسه Arasi Consultancy SDN.BHD برای اطلاعات بیشتر و مشاوره اولیه تلفنی و یا تعیین مشاوره حضوری اکنون تماس حاصل نمایند.


General Worker مالزی

ویزای General Worker مالزی در واقع ویزای کارگر معمولی می باشد که مدت زمان آن از صدور دو سال می باشد و در حال حاضر برای کشورهای مذکور و در مشاغل مختلف توسط اداره مهاجرت مالزی صادر می گردد:

A.Sub. Continent Countries:
1. Bangladesh
2. India
3. Pakistan
4. Sri Lanka
B. African Countries :
1.  Angola
2.  Burkina Faso
3.  Burundi
4.  Cameroon
5.  Central African Republic
6.  Congo Democratic Republic
7.  Congo Republic
8.  Cote D ‘ Ivoire
9.  Djibouti
10. Equatorial Guinea
11. Eritrea
12. Ethiopia
13. Ghana
14. Guinea-Bissau
15. Liberia
16. Mali
17. Mozambique
18. Niger
19. Nigeria
20. Rwanda
21. Western Sahara
 C.Other Countries
1. Afghanistan (Visa with reference)
2. Bhutan
3. Colombia
4. Myanmar
5. Nepal
6. PR China
7. Taiwan
All Holders Of Certificate Of Identity
All Holders Of Laisser Passer
All Holders Of Titre De Voyage

همچنین جدا از برچسب ویزا در پاسپورت برای کارگران خارجی کارت شناسایی با نام i-Kad نیز صادر می گردد که کارگران خارجی برای عبور و مرور در سطح شهر نیاز به حمل پاسپورت نداشته باشند با توجه به مشاغل مختلف رنگ کارت ها متفاوت و نسبت به هر مشاغلی رنگی مجزا طبق جدول زیر طراحی شده است:

Sector

Colour

Agriculture

Green

Plantation

Orange

Construction

Grey

Manufacturing

Maroon

Services

Yellow

Foreign Domestic Helper

Brown


(Employment Pass (Professional Visa مالزی

این ویزا توسط اداره مهاجرت مالزی بنا به تقاضای کارفرمای شرکت ها و ارگانهای دولتی و خصوصی برای متقاضیان به مدت دو سال صادر می گردد.
این یک فرآیند برای صدور ویزای کار می باشد که توسط کمیته بیطرف (Expatriate Committee – EC) یا سازمان های نظارتی مربوطه تأیید شده است و حداقل زمان پروسه صدور ویزا از زمان ارایه مدارک ۶۰ روز کاری می باشد.