مشاوره و اخذ پذیرش رایگان تحصیلی در کلیه مقاطع تحصیلی

                                                      
شاید به جرات بتوان گفت راحترین راه مهاجرت از طریق اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی برای ورود به اکثریت کشورها می باشد که البته ویزای تحصیلی در حقیقت نوعی اقامت موقت می باشد که امکان تبدیل آن پس از فارغ التحصیلی به ویزای کار و اقامت دائم بنا به شرایط و قوانین هر کشور امکانپذیر و متفاوت می باشد. اولویت اخذ ویزای کار و یا ویزای دائم متقاضیان با فارغ التحصیلان از کشور مربوطه می باشد در نتیجه قدم اول برای رسیدن به اقامت کاری یا دائم کشور مربوطه برای متقاضیان سپری نمودن یک مقطع تحصیلی و ترجیحا مقاطع تحصیلی تکمیلی می باشد البته شایان ذکر می باشد که قوانین هر کشوری بنا به شرایط موجود در هر زمان برای تبدیل اقامت تحصیلی به اقامت دائم و یا کاری متفاوت می باشد که در این باب مشاوران مجرب موسسات Arasi با توجه به بررسی شرایط و موقعیت هر متقاضی از لحاظ مالی و شرایط اخذ ویزا کشور مورد نظر فارغ از هر گونه منفعت تبلیغاتی با توجه به اینکه نماینده مستقیم بیش از 300 کالج و دانشگاههای جهان می باشد و هزینه ای بابت مشاوره و اخذ پذیرش دریافت نمی نماید بهترین گزینه و عاقلانه ترین راه را پیشنهاد می نماید.
 
دسته بندی ویزای های تحصیلی به شرح ذیل می باشدکه به اختصار توضیح داده شده است:


  • ویزا تحصیلی از مدارس بین المللی (International Schools)


این ویزا برای دانش آموزان از ابتدای آموزش و سنین 6 سالگی تا 18 سالی از مدارس بین المللی می باشد که به دو دسته Primary School از کلاس اول تا کلاس ششم و Secondary School از کلاس هفتم تا یازدهم تبدیل می شوند همچنین سال دوازدهم برابر و معادل با Foundation ، Pre-University یا A-Level می باشد که دانش آموزان امکان سپری کردن آن را هم در مدارس بین المللی و هم در کالج یا دانشگاههای معتبر برای ورود به مقاطع اصلی تحصیلی به مدت یکسال دارند که البته زمان دوره A-Level بین 18 الی 24 ماه در کشور و مراکز آموزشی فوق الذکر متفاوت و متغیر می باشد.

  • ویزا تحصیلی مقطع پیش دانشگاهی (Foundation یا Pre-University)



همانطور که در بالا ذکر گردید ویزا مذکور از طریق مدارس بین المللی به عنوان کلاس دوازدهم و یا کالج و دانشگاههای مختلف به عنوان ویزا دوره Foundation یا Pre-University به مدت یکسال به عنوان پیش نیاز مقطع کارشناسی ارائه می گردد و سپری نمودن این دوره برای تحصیل در مقطع کارشناسی برای کلیه کشورها الزامی می باشد در صورتی که متقضیان مقطع کارشناسی فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا فارغ التحصیل در کلاس یازدهم مدارس بین المللی می باشند برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ابتدا باید دوره فوق را سپری نمایند در غیر اینصورت می توانند در کالج و یا دانشگاههای ابتدا برای مقطع کاردانی اقدام نموده و در ادامه به صورت پیوسته برای مقطع کارشناسی در رشته انتخابی ادامه تحصیل دهند.

  • ویزا تحصیلی مقطع کاردانی (Diploma یا Associate’s Degree)


این ویزا معمولا به مدت 2 تا 3 سال (بستگی به رشته و کشور انتخابی دارد) برای مقطع کاردانی که معادل Diploma و یا Associate’s Degree نام دارد صادر می گردد و در ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی رشته مربوطه 1 تا 2 سال (بستگی به رشته و کشور انتخابی دارد) از زمان تحصیل مقطع کارشناسی کسر می گردد.

  • ویزا تحصیلی مقطع کارشناسی (Bachelor’s Degree)



این ویزا معمولا به مدت 3 تا 4 سال (بستگی به رشته و کشور انتخابی دارد) برای مقطع کارشناسی که معادل Bachelor’s Degree نام دارد صادر می گردد. در کشورهای متاثر از نظام سیستم آموزش عالی بریتانیا در اکثر رشته ها دوره تحصیلی مشتمل بر 8 الی 9 ترم (Semester) به مدت 3 سال می باشد و در بعضی از رشته های پرستاری و یا مهندسی به مدت 4 سال می باشد ، همچنین در سیستم نظام آموزش عالی آمریکا دوره کارشناسی در تمامی رشته های تحصیلی با توجه به تعداد واحدها و ساعات آموزشی به مدت 8 ترم و 4 سال ارائه می شود.


  • ویزا تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد (Master’s Degree)


این ویزا معمولا به مدت 1 تا 2 سال (بستگی به رشته و کشور انتخابی دارد) برای مقطع کارشناسی ارشد که معادل Master’s Degree نام دارد صادر می گردد. در کشورهای متاثر از نظام سیستم آموزش عالی بریتانیا در اکثر رشته ها دوره تحصیلی مشتمل بر 3 الی 4 ترم (Semester) به مدت یک سال الی یک سال و نیم می باشد ، همچنین در سیستم نظام آموزش عالی آمریکا دوره کارشناسی در تمامی رشته های تحصیلی با توجه به تعداد واحدها و ساعات آموزشی به مدت 4 ترم و 2 سال ارائه می شود.

  • ویزا تحصیلی مقطع دکترا (Doctor of Philosophy-PhD)


این ویزا معمولا به مدت 3 تا 5 سال (بستگی به ارائه پایان نامه یا دفاعیه دانشجو در اتمام تحصیل می باشد) برای مقطع دکترا که معادل Doctor of Philosophy (PhD) نام دارد صادر می گردد. در بعضی از رشته ها مثل دکترای دامپزشکی این مقطع DVM نام دارد و همچنین در رشته بیزینس و فارغ التحصیلان رشته های MBA (Master of Business Administration) در بعضی از دانشگاهها امکان تحصیل در مقطع DBA (Doctor of Business Administration) معمولا به مدت 2 سال و در ادامه دوره PhD in Business به مدت 2 سال می باشد در واقع فقط در این رشته امکان تحصیل در 2 بخش می باشد که این گزینه مناسب تر و حرفه ای تر برای فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در رشته بیزنس نسبت به تحصیل در مقطع PhD پس از کارشناسی ارشد می باشد.
 
ویزاهای ذیل هم به عنوان ویزاهای تحصیلی برای دوره های کوتاه مدت آموزشی و یا دوره های آموزش زبان خارجی ارائه می شوند:


  • ویزا اخذ گواهینامه در رشته های مختلف آموزشی (Certificate)


این ویزا بین شش ماه الی یک سال برای دوره های آموزشی در برنامه های مختلف صادر می شود که در نهایت متقاضی پس از سپری نمودن مدت زمان آموزشی موفق به اخذ گواهینامه (Certificate) می گردد. این ویزا نسبت به کشور و برنامه آموزشی ارائه شده متفاوت می باشد و قابلیت تمدید ویزا برای زمان بیشتر را ندارد.

  • ویزا تحصیلی در آموزش دوره های زبان خارجی (Learen English Programs in Language Center)



این ویزا بین شش ماه الی یک سال برای دوره های آموزش زبان خارجی از مراکز آموزش زبان ارائه می شود که در بعضی از کشورها به صورت 2 برچسب ویزا شش ماه که در مجموعه یکسال می باشد صادر می گردد. این ویزا نسبت به کشور و برنامه آموزشی ارائه شده متفاوت می باشد و قابلیت تمدید ویزا برای زمان بیشتر را ندارد.
فارغ از مراکز آموزش زبان خارجی اکثر کالج و دانشگاه ها به صورت جداگانه دوره های زبان از سطح پایه تا سطح پیشرفته ارائه می دهند که ممکن است ویزا این دوره به صورت برچسب یکساله از کالج یا دانشگاه مربوطه صادر گردد ولی قابلیت تمدید ویزا برای زمان بیشتر را ندارد.

مشاوران مجرب موسسات Arasi ، نماینده رسمی بیش از 300 کالج ، دانشگاه و مراکز آموزشی در سراسر جهان آماده ارائه هرگونه مشاوره و اخذ پذیرش رایگان در کلیه مقاطع تحصیلی می باشند ، لطفا برای مشاوره اولیه تلفنی و یا مشاوره حضوری با ما تماس حاصل نمایید.

دسته بندی انواع ویزا های تحصیلی

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره موبایل یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش